Het Stedelijk Museum Amsterdam is weer open. We kijken uit naar je komst!

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat altijd voorop. Door middel van onze veiligheids- en hygiënemaatregelen en die van het RIVM, zorgen wij ervoor dat je je zo fijn en prettig mogelijk door het museum kunt bewegen. Neem voordat je naar het museum komt ons 1.5m Museumprotocol goed door en lees ook wat wij van jou verwachten. Zo werken we samen aan een plezierige bezoekerservaring. Alvast bedankt voor je begrip en welkom terug!
Bekijk

Tickets & Tijdsloten

De komende tijd is het nodig om online een datum en tijdslot te reserveren voor je bezoek. Dit geldt ook als je een Museumkaart, Memberpas of andere kortingskaart hebt. Kijk voor meer info en reserveren op onze Ticketpagina. Het is helaas niet mogelijk telefonisch te reserveren.

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van wat er allemaal in het Stedelijk op het programma staat de komende tijd? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
Houd mij op de hoogte

Wat is er nu te zien? 

Vanaf maandag 1 juni is het Stedelijk Museum weer open voor iedereen. Bijzonder is dat de tentoonstelling Nam June Paik: The Future is Now voor het eerst te zien zal zijn. Heb je een tentoonstelling gemist door de onverwachte sluiting? Een aantal tentoonstellingen zijn verlengd! The Collection – Stedelijk BASE 1 & 2 zijn geheel geopend.
Nu te zien

STEDELIJK AT HOME

Kun je ons nog niet bezoeken? Wij blijven een online programma bieden – kijk op onze Stedelijk at Home-pagina voor online rondleidingen, workshops, mini-documentaires en meer.
Bekijk

Zalen in ombouw

In verband met de komst van nieuwe tentoonstellingen, kunnen zalen tijdelijk in ombouw zijn.
Meer info

VEELGESTELDE VRAGEN

Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over hoe je museumbezoek er de komende tijd uit gaat zien. Zijn er nog audiotours beschikbaar? En moet je een vaste route volgen? Op onze pagina Veelgestelde vragen hebben we alles voor je op een rijtje gezet.
Bekijk

(GROEPS)RONDLEIDINGEN

Rondleidingen (voor groepen) worden vanwege de veiligheidsmaatregelen niet gegeven. Op het Youtube-kanaal van het Stedelijk kan je vanuit huis online rondleidingen volgen door het museum.

CONTACT

Museumplein 10
1071 DJ Amsterdam

Voor vragen over tickets & tijdsloten: reserveringen@stedelijk.nl
of bel tijdens kantooruren: 020-5732911