Welkom terug! Wil je het Stedelijk Museum bezoeken? Reserveer dan online een ticket en een tijdslot* en lees ons 1.5m Museumprotocol

Reserveer ticket & tijdslot 
- Tijdsloten worden verkocht van 10.00 uur tot 16.45 uur.
- Het tijdstip op je ticket is je starttijd. Je mag zo lang in het museum blijven als je wilt.
- Het museum is dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur. Kun je toch niet komen? Laat het ons weten via reserveringen@stedelijk.nl zodat we een andere bezoeker blij kunnen maken met je tijdslot.

*Dit geldt ook voor museumkaarthouders of bezoekers in het bezit van een andere kortingskaart of geldig entreebewijs. Neem je Museumkaart of pas mee tijdens je bezoek!
Het is inmiddels ook weer mogelijk een ticket te kopen bij de kassa als er voor dat tijdslot nog tickets beschikbaar zijn.

Voor vragen over tickets & tijdsloten, bekijk onze Veelgestelde Vragen.

Openingstijden

Dagelijks: 10.00 – 18.00 uur.
Op vrijdagavond is het museum helaas voorlopig gesloten.

De Museumshop kun je momenteel alleen bezoeken met een (gratis) online ticket. Kies daarvoor bij je reservering de optie ‘Ander geldig toegangsbewijs’.
De bibliotheek is momenteel alleen open op afspraak. Kijk hier voor meer info.

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van wat er allemaal aan tentoonstellingen en andere activiteiten gepland staat de komende tijd? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
Meld je aan!

Entreeprijzen

Volwassenen: € 18,50
Studenten en CJP: € 10,-

Gratis entree voor:

Kinderen en jongeren t/m 18 jaar*, Museumkaart, Stedelijk Vriendenpas, Young Stedelijk pas, Stedelijk Circle pas, Stedelijk Jaarkaart, Stedelijk VIP-kaart, Rembrandtkaart, ICOM, Stadspas, Iamsterdam City Card, Amsterdam Pass, Holland Pass, Stedelijk Lerarenpas, BankGiro Loterij VIP-kaart

* o.b.v. volwassene met geldig entreebewijs

VEELGESTELDE VRAGEN

Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over hoe je museumbezoek er de komende tijd uit gaat zien. Zijn er nog audiotours beschikbaar? En moet je een vaste route volgen? Op onze pagina Veelgestelde vragen hebben we alles voor je op een rijtje gezet.