Op dit moment vinden er geen rondleidingen plaats in het Stedelijk Museum in verband met de geldende veiligheidsmaatregelen. Voorlopig is het helaas niet mogelijk om nieuwe rondleidingen te boeken. Zodra dit wel weer kan, wordt het op deze pagina vermeld.

Een groepsrondleiding biedt altijd een verfrissend perspectief. Of je nu een kunstkenner bent of niet. Benieuwd naar de collectiepresentatie STEDELIJK BASE? Altijd al meer willen weten over design of een bepaalde kunstenaar? Hieronder vind je de rondleiding die het best bij jouw groep past.

Zelfstandig bezoek

VOOR IEDEREEN GROEPEN

Groep van 15 personen of meer en geen zin in een rondleiding? Boek dan een zelfstandig bezoek
Een zelfstandig bezoek is tot 24 uur van tevoren te boeken

Stad & Taal

NT2 STUDENTEN GROEPEN

Stad en Taal: Ontmoet Kunst is een programma speciaal voor volwassenen die Nederlands leren als tweede taal (NT2).

Gratis audiotour

VOOR IEDEREEN

Liever op je eigen tempo struinen langs hoogtepunten (en verrassingen) in het museum? Ga op pad met een gratis audiotour! De audiotour bij STEDELIJK BASE is beschikbaar voor volwassenen en in zes talen: NL/EN/FR/DE/ESP/IT. Ook bij de tijdelijke tentoonstelling zijn regelmatig een audiotours beschikbaar. Haal de audiotour gratis op bij de Informatiebalie in de entreehal of ingang van de tentoonstelling.

<button class="button button--link" data-handler="cookiebotRenew">Accepteer marketing cookies</button> om deze content te zien.

om deze content te zien.