Het Stedelijk Museum gaat weer open en we kunnen niet wachten je te verwelkomen. Ben je op dit moment niet in de gelegenheid langs te komen? Geen zorgen! Ook voor de thuisblijvers blijft er veel te zien en te doen, want online gaan we door.

Wat dacht je van een tour door directeur Rein Wolfs door de collectie opstelling Stedelijk BASE, een eerste sneak peek van de tentoonstelling Nam June Paik: The Future is Now of neem nog een digitaal kijkje in Carlos Amorales - The Factory, voordat deze op 7 juni de deuren sluit.

Volg ons ook op onze social kanalen voor een dagelijkse dosis kunst tijdens de thuisblijfdagen.

• Live Tours - de volgende tour wordt uitgezonden op vrijdag 29 mei om 14.00 uur. 

Tijdens de thuisblijfdagen zendt het Stedelijk Museum elke vrijdag een live tour uit via Instagram. De Live Tour zal achteraf terug te zien zijn op YouTube en Facebook.

  • Vrijdag 20 maart trapte directeur Rein Wolfs af met een Live Tour door De Collectie - Stedelijk BASE
  • Op 27 maart nam conservator Leontine Coelewij ons mee op een tour door de tentoonstelling Nam June Paik: The Future is Now!
  • Op 3 april liet conservator Hripsimé Visser ons de fotografe van Bertien van Manen en andere fotograferen zien in Beyond the Image. Betien van Manen & Friends
  • Vrijdag 10 april ging directeur Rein Wolfs op 'easter egg' jacht door de collectie Stedelijk BASE. Hij gaat daarin op zoek naar de onbekende en verrassende wetenswaardigheden over de werken uit de collectie.
  • Op vrijdag 17 april gaf Amanda Pinatih, conservator vormgeving, ons een rondleiding langs de design en toepaste kunst in de Stedelijk BASE 2 collectie.
  • Conservator Leontine Coelewij neemt ons in de tour van 24 april mee door de tentoonstelling Carlos Amorales – The Factory. Vragen stellen kan nog steeds, via de comments onder de post op de tijdlijn.
  • Conservator Ingeborg de Roode gaf op 1 mei een tour door de design collectie van 1920 - 1970 in Stedelijk BASE.
  • Junior Conservator Anne Ruygt leidde je op 8 mei langs de collectie hedendaagse fotografie in Stedelijk BASE.

Kijk alle tours terug via de link hieronder.

Kijk terug

Heb je genoten van de live tours en wil je wat geven? We kunnen je steun goed gebruiken. Lees hier waarom.

Ik steun jullie graag!

Minidocumentaire over het beroemde velum van Keith Haring (2016)